Alle gladmakende en verhelderende peelings en lifting crèmes in de wereld hebben me in de eeuwige zoektocht naar een fris gezicht gekregen, als mijn make-up de inspanning saboteert. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de geheimen voor het faken van een jeugdige uitstraling.

 1. Smart dekking plan
  Ik gebruik een volledige dekking formule op alleen de meest zichtbare delen van het gezicht om roodheid, donkere kringen, hyperpigmentatie, aders, gebroken haarvaten, vergrote poriën, littekens, in plaats van mijn hele gezicht te verbergen.
 2. Gebruik Bronzer op te verbergen gebieden
  Contouren is een echte rage geworden, en met een goede reden. Bronzer of een donkere concealer kan op een strategische manier duisternis en hoeken creëren. Ik gebruik bronzer in een 3 vorm op het gezicht, beginnende bij het voorhoofd, in de jukbeenderen en eindigt in de kaaklijn. Dit zorgt voor een gebeiteld en jeugdig uiterlijk.
 3. Benadruk wenkbrauwen
  Wenkbrauwen zijn de sleutel tot een jeugdige uitstraling. De wenkbrauwen-look kan lastig zijn, omdat mensen geneigd zijn te vaak te tekenen. De kunst is om een potlood te gebruiken dat een tint lichter is dan mijn natuurlijke wenkbrauw kleur. Op deze manier kan ik de harde blik vermijden die meestal wordt geassocieerd met het invullen van de wenkbrauwen. Zorgt er ook voor dat ik de kleur grondig mengt door in de kleur te borstelen.
 4. Gebruik Naakt Eyeliner
  Dit geeft meteen een heldere en jeugdige uitstraling. Als ik echt een donkere voering wilt gebruiken, doe ik dat boven het oog. Een naakte voering is een professionele truc om de look op te fleuren en zo een jeugdige uiterlijk te creëren.
 5. Lichtlijnen
  ik geef mij vaker een baby faux facelift met behulp van de kracht van licht reflecterende formules. Ik hou ervan om de concealer, op fronslijnen, toppen van jukbeenderen, buitenste hoeken van de ogen, wenkbrauwen en tempels van het voorhoofd te borstelen om het maximale anti-aging effect met minimale inspanning te krijgen.
 6. Gebruik een aansteker concealer op te benadrukken gebieden
  Net zoals ik de bronzer of donkere concealer gebruikt o schaduw te creëren, is de volgende stap om een lichtere tint te gebruiken als aanvulling op de contour. Ik omring me donkere 3 met een lichtere concealer om de illusie te creëren van een sterker jukbeen en kaaklijn. Deze contour is de sleutel tot vele looks van beroemdheden, en zorgt ervoor dat ik jonger uit zal zien.
 7. Kies voor een jeugdige geur
  Mijn algemene uiterlijk bestaat uit vele factoren, waarvan sommige niet visueel zijn. Parfum! Het is over het algemeen sterk geassocieerd met leeftijd. Zo zijn er jongere geuren en mildere geuren. Rose parfum wordt als meer geschikt voor oudere vrouwen beschouwd, terwijl jeugdige geuren vruchtbaar zijn en sterkere vibraties uitzenden.
 8. Krijg Rose wangen
  Als ik een beetje rood uitziet, kan ik een jongere indruk produceren. Ik kies een kleur die een tint is die helderder is dan me natuurlijke huidtint en breng deze over mijn jukbeenderen aan. Eerst was ik me gezicht met koud water om me natuurlijke blos te laten zien. Als me huid droger is dan normaal en er ouder uitziet, kier ik dan voor een crème blush die beter combineert en fijne lijntjes beter verbergt dan poeder.
 9. Gebruik Lipgloss
  Cosmetische bedrijven hebben een brede keuze aan lipgloss laten zien die uitstekend geschikt zijn om in een mum van tijd mijn lippen uit te zetten. Ze krijgen een mooie, natuurlijke mollige look die bijdraagt aan frisse uitstraling.
 10. Vermijd zware make-up
  Lagen en lagen van make-up accentueren vaak rimpels in plaats van ze te verbergen. Ik verwen me ogen met warmere oogschaduw – roze, beige, en laat me oogleden steviger lijken met een grijze of bruine vouwlijn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.