Ik heb vaak genoeg gegrepen naar producten om mijn huid perfect uit te laten zien. Maar ik heb nooit de moeite gedaan om naar een dagelijkse huidverzorging programma te kijken. Er zijn enkele landen die toonaangevend zijn op het gebied van make-up en huidverzorging. In deze landen hebben de mensen een vlekkeloze en gezonde huid. Ik ben nieuwsgierig naar de verschillende huidverzorgingsroutines die worden toegepast in deze landen. Hun benadering van cosmetica en make-up is meestal anders dan de mijne. Ik merk dat de cosmetische en huidverzorgingsproducten de meest technologische vooruitgang hebben. Het houdt rekening met het product dat ik nodig heb om mijn huid te beschermen, terwijl het de eventuele onvolkomenheden afdekt. Ik ben van mening dat de toepassing essentieel is om elk product in zijn voordeel te laten werken. Er zijn verschillende technieken bedacht om de effecten van huidverzorgingsproducten te verbeteren. Ik heb 5 beautytips samengesteld die belangrijk zijn voor make-up.

Hydraterend Foundation
De bewerkte en natuurlijk ogende huid is de belangrijkste trend voor mij. Ik creëer deze look door twee delen olievrije foundation en een deel hydraterend serum te mengen om een hydraterende foundation te creëren. Ik begin met het reinigen van me gezicht en droog het helemaal. Daarna mist ik me gezicht met een beetje mineraalwater nevel en spuit de hydraterende foundation over het hele gezicht. Ik gebruik een foundation borstel om het product gelijkmatig te verspreiden. Dit doe ik met me penseel in een hoek van vijftien graden naar beneden gericht. Dit zal de foundation helpen om op de huid te blijven plakken en geen patches te maken. De foundation breng ik aan op de richting van mijn gezichtshaar groei om die gladde finish te krijgen. Werk alles daarna af door lucht nevel en mineraalwater nevel lichtjes te spuiten. Daarna wacht ik tot alles is ingesteld voordat ik de rest van me make-up aanbrengt.

Concealer aanbrengen
Om mijn oogmake-up langdurig te houden, gebruik ik een vloeibare concealer, omdat mijn make-up de hele dag blijft zitten. Ik neem een concealer op een make-up spons en dep de spons dan goed over me ogen. Voor een betere dekking, breng ik de wimperlijn naar de wenkbrauw startlijn.

De juiste selectie van oogkleur maken
Bij hangende oogleden ben ik extra voorzichtig bij het selecteren van de juiste kleur voor de oogschaduw. Als ik glans wilt creëren, gebruik ik kleuren die passen op de huidskleur. Als het om een mooiere huidtint gaat, kan ik parel of witte schaduw gebruiken. Maar is het een gemiddelde of donkere huidskleur, gebruik ik dan de lichte taupe, perzik of metaal schaduwen om de aandacht te vestigen en de aandacht af te leiden van de hangende ogen.

Rauwe honing
Een van de meest nuttige natuurlijke ingrediënten die ik in het gezicht heb gebruikt is honing. Honing helpt om de huid strakker te maken, oneffenheden te verminderen, de huid te hydrateren en nog veel meer. Om een vlekkeloze huid te krijgen, probeer ik minstens eenmaal per week een honingmasker te gebruiken. De ruwe honing breng ik aan op het hele gezicht en masseer het gedurende een minuut. Laat het masker gedurende vijf minuten rusten en was het af met een zachte reiniger. Ik voer de normale huidverzorgingsroutine uit en voeg serum toe net voor de moisturizer om de voordelen van het honingmasker op te vangen.

Face Packs
ik gebruik alleen de beste en goed geteste gezicht verpakkingen producten op de markt. Gezichtsmaskers kunnen de huid helpen reinigen, voeden en hydrateren. Regelmatig gebruik van dit product kan onzuiverheden verminderen, de huid hydrateren, wallen verminderen en meer.  Ik heb vaker behandelingen gegeven van een pakket per dag of meer om Emanuella een stralende huid te geven.