Het zou je maar gebeuren dat je door je parfumvoorraad heen bent. Dit is een scenario waar wij als vrouwen liever niet over nadenken. Maar mocht het gebeuren, dan ben je niet de enige die dat overkomt. Er zijn je namelijk vele lotgenoten voorgegaan.

Eén keer door je voorraad parfum heen zitten is niet zo erg, meestal kun je met een lekker geurende deo of parfum van een collega je gebrek aan parfum verbloemen, maar als dit structureel voorkomt (en dat komt het want: een ezel in het algemeen stoot zich nooit tweemaal aan dezelfde steen, maar de ezelin dat domme dier, die doet dat wel een keer of vier…) wordt het steeds ongemakkelijker om aan collega’s om een spraytje parfum te vragen.

Gelukkig bestaat er voor dit probleem een oplossing. Je kunt namelijk een parfum abonnement afsluiten. Het afsluiten van zo’n parfum abonnement brengt de volgende voordelen met zich mee:

Maandelijkse voorraad dames parfum

Allereerst is het dankzij het parfum abonnement onmogelijk om door je voorraad heen te zitten. Je krijgt maandelijks namelijk 8 ml parfum thuisgestuurd en daarmee kun je ongeveer 80 keer mee sprayen. Je moet dus een echte grootverbruiker op het gebied van parfum zijn als je dit wilt op krijgen.

Daarnaast kun je maandelijks een nieuwe geur aanvragen. Je zit dus niet vast aan een grote verpakking parfum en zodoende kun je zonder veel risico nieuwe soorten damesgeuren testen.

Keuze uit vele bekende damesgeuren

De winkel waarbij je dit parfum abbonement afsluit beschikt over alle grote merken parfum voor dames. De dames parfum top 10 is daar dan bijvoorbeeld ook te vinden. Omdat iedereen een andere smaak heeft bestaat het assortiment van deze parfum abbonement verstrekker uit meer dan 500 soorten parfums. Er is voor een ieder dus wat wils.

Dames parfum door je brievenbus

Niet-abonnees moeten een aantal keer per jaar de deur uit om de voorraad parfum aan te vullen. Als je een parfum abonnement hebt loop je hier niet tegen aan. De parfum wordt namelijk gewoon bij jou door de brievenbus bezorgd en zodoende hoef je geen moeite te doen om aan nieuwe parfum te komen.

Het enige wat je elke maand moet doen is op de parfum kalender aangeven welke geur je deze maand wilt ontvangen. Heb je echter een favoriete geur die je gewoon elke maand wilt ontvangen, dan kun je er ook voor kiezen om de inhoud van de kalender niet aan te passen, want in dat geval wordt gewoon de parfum die je de vorige maand had besteld bezorgd.

Een abonnement op parfum voor dames is flexibel

Omdat je maandelijks parfum ontvangt kun je het abonnement ook maandelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je je abbonement op de damesgeuren willen opzeggen, dan moet je dit wel uiterlijk 5 dagen van te voren doen, zodat de verstrekker van de dames parfum weet waar hij aan toe is.

Wil jij dus zonder zorgen maandelijks een nieuwe geur ontvangen?
Neem dan een parfum abonnement!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.