Zo nu en dan mag je wel je alledaagse kleding vervangen voor iets comfortabels. Dit kan natuurlijk ook in stijl! Het Nederlandse modemerk Reinders heeft vele items in haar assortiment,  waaronder veel comfy kleding, maar ook biedt het merk sjieke items aan. Reinders is het merk van de tweeling Julie en Marie Reinders. Met een verleden als model hebben de tweeling al veel kennis van de mode en ontwerpen ze tegenwoordig hun eigen kleding. Eindelijk is er een merk die ook een oog heeft voor comfortabele kleding speciaal voor meiden. Zo hebben de tweeling met hun merk de aandacht van vele meiden weten te trekken. Hier zijn er een aantal comfortabele outfits van Reinders, die toch stijlvol zijn.

 

Reinders Twinset

De twinset van Reinders is al razendsnel populair geworden onder de meiden en komt elk jaar weer terug in de collectie. Het setje bestaat uit een katoenen sweater met bijhorende broek. De sweater valt ietwat over de heupen en heeft splitten aan de zijkant. Het setje is geribd en is vrij simpel. Het accentueert je lichaam terwijl het lekker zit, waardoor dit setje ideaal is voor de comfortabele dagen waar je er toch nog leuk wil uitzien. De twinsets van Reinders zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, grijs, zwart, bordeaux en lichtbruin.Ook is de sweater en het broekje apart verkrijgbaar.

 

Loesje Knitwear Short

De Loesje knitwear shorts van Reinders zijn oneshoulder oversized truitjes die lang vallen. Hoewel het model losjes zit, zijn de onderarmen van het truitje strak. De combinatie van one-shoulder, oversized én strak komt niet vaak voor en is dan ook wat deze Loesje knitwear shorts zo uniek maakt. Zo zitten de truitjes onwijs lekker en trek je er toch de aandacht mee. De Loesje knitwear shots van Reinders zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, grijs, zwart en lichtbruin. Door het dragen van accessoires maak je de look af. Ook zijn ze goed te combineren met de broekjes van de Reinders Twinset.

 

Reinders Olijn Dress

Een jurk? Die comfortabel is? Rijnders doet dat! De Olijn Dress van Reinders is één van de opmerkelijke items van het merk. De katoenen jurk is op knielengte en heeft lange mouwen. Het is aansluitend op het lichaam, maar zit door de katoenen stof toch lekker. Wat deze jurk zo opmerkelijk maakt zijn de mouwen met uitlopende uiteinden. Oók heeft de Olijn Dress een capuchon! Het model van de jurk is flink in de smaak gevallen en is zo een favoriet geworden onder de meiden. De Reinders Olijn Dress is verkrijgbaar in de kleuren crème, zwart, grijs, bordeaux en olijfkleur.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.