Herenondergoed wordt steeds geavanceerder en modieuzer. Herenondergoed bleef jarenlang ongewijzigd, maar 2019 lijkt een revolutie voor de industrie te hebben aangewakkerd. Sommige sites spreken zelfs van ‘heren lingerie’. Dat is even wennen! Dus wat is er precies veranderd?

De stof van herenondergoed is meestal niet de grootste zorg van een man, maar er is tegenwoordig een grote verscheidenheid aan keuzes als het gaat om stof op de markt. Het gevoel en draagcomfort van elk weefseltype is verschillend. Het is te aan te raden verschillende soorten uit te proberen als je ondergoed niet comfortabel is of je wilt gewoon eens iets nieuws te proberen. Er zijn momenten waarop bijvoorbeeld katoen uitblinkt, en tijden dat je het beter thuis kan laten. Voor de meeste toepassingen zal katoen uitblinken.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

De enige keer dat het adviseerbaar om katoen voor een ander materiaal te wisselen is als je gaat sporten. Katoen absorbeert vloeistoffen namelijk heel goed, en dit kan een oncomfortabel gevoel geven zodra je begint te zweten. Microfiber constructies vormen een nylon materiaal dat zacht is en de drager langer droog houdt. Nylon is een geweldig materiaal voor kleurbehoud, zodat u niet hoeft te maken over het vervagen van de stof. De meeste professionele sportmerken verkopen speciaal microfiber sportondergoed, met leuke patronen en kleuren.

We zien ook steeds meer exclusieve lijnen ondergoed van luxe stoffen voor extra comfort en betere pasvorm, de zogenaamde ‘premium collecties’. Zo’n trendy heren onderbroek is tegenwoordig onderdeel van je lifestyle en wordt meer en meer gezien als een accessoire, net zoiets als een horloge of een stropdas. Overal in de (web)winkels liggen stijlvolle ondergoed-‘packages’ voor je ‘package’. Dus; gooi die saaie tighty-whities weg en schaf een gedurfde strakke boxershort aan met vette strepen of een verscheidenheid aan bloemenpatronen. Geen paniek, het is nog steeds ondergoed, en je kunt dus toegeven aan een gewaagde stijl zonder dat iemand er erg in heeft. Of misschien juist omdat je die extra aandacht wilt van bepaalde personen…

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Lange onderbroeken zijn terug van weggeweest. En het lijkt erop dat de slogan hier is ‘hoe strakker, hoe beter’. Deze trend heeft zijn voordelen: zo’n tweede huid is niet alleen lekker warm, maar ook nog eens super ondersteunend. Het materiaal van de lange onderbroek is ook erg divers, van warm flanel tot strakke microfiber ‘harnassen’.

Kortom, er is veel meer keuze, veel meer kleur op de markt. Break a leg!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.