Accessoires

Ringen, armbanden, riemen en schoenen zijn allemaal accessoires. Iedereen heeft ze en het zijn prachtige items om te hebben. Je kunt er nooit te veel van hebben! Heb jij nog niet veel accessoires, maar wil je wel je collectie uitbreiden? Dan moet je echt deze musthaves hebben! 

Leren riem

Een leren riem past bijna overal bij. Een paar jeans of een leuke jurk, je kunt het zo gek maken als je wilt! Probeer te kijken naar een fijne kwaliteit riem die ook een neutrale kleur heeft. Zwart is altijd goed en bruin past ook bij veel kleuren. Leren riemen zijn over het algemeen wat fijner om te dragen dan bijvoorbeeld een kunststof riem. Kunststof is wat stroever en vooral over een jurkje zal het iets minder prettig aanvoelen. Houdt je ervan om een riem om een jurk te dragen? Kies dan voor een wat bredere riem om je taille extra te accentueren! 

Ketting

Je hebt vast wel al een aantal kettingen, maar wat écht niet kan missen is een gouden ketting. Vooral voor wat luxere gelegenheden is dit een echte musthave! Denk hierbij aan een luxe etentje of een bruiloft. Daarnaast kun je een gouden ketting ook dragen zonder speciale gelegenheid, het blijft tijdloos mooi! Ben je niet echt een goud liefhebber? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor zilver of misschien vind je rosé goud wél wat. 

Er zijn ook nog verschillende lengtes waar je uit kunt kiezen bij een ketting. Wil je veel accent op je borsten geven? Kies dan voor een iets langere ketting. Als je niet per se een accent wilt geven op je borsten, kun je gewoon kiezen voor een normale lengte of juist een kortere als je dat fijner vindt.

Leren enkellaarzen

Schoenen heeft iedereen, maar niet iedereen heeft een paar leren enkellaarzen. Dat is super zonde, want deze schoenen passen werkelijk waar bij alles! Zo maakt het niet uit of je een casual meeting hebt of juist professioneel. Deze schoenen stralen het allemaal uit! Daarnaast hebben deze schoenen vaak ook een blokhak, waardoor ze erg comfortabel zijn om in te lopen. Ideaal!

Horloge en armbanden

Een horloge is niet alleen een prachtig fashion item, maar ook heel functioneel. Zo heb je altijd de tijd bij je hand. Wil je nóg meer functionaliteit? Dan kan dat tegenwoordig ook met de nieuwe smartwatches. Je denkt misschien aan zo’n sportieve fitbit, maar er zijn nu ook luxe modellen uitgebracht die ook erg modieus zijn. Naast horloges zijn armbanden ook super hip. Ze zorgen voor een mooi accent en zijn vaak ook niet erg duur.

Bron foto door Adrianna Calvo via Pexels

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.