Klarna app

Door de komst van de coronapandemie zijn wij met z’n allen veel meer online gaan winkelen. Dit is niet zo gek aangezien niet essentiële winkels maandenlang gesloten moesten blijven. We moeten namelijk toch kleding, schoenen en meubels hebben, waardoor het aantal online aankopen explosief toe nam. Veel van deze online aankopen werden gedaan met Klarna. Dit is een achteraf betalingssysteem waarmee je eerst jouw bestelling ontvangt om vervolgens pas na die tijd te betalen. Doordat Klarna de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen, heeft het bedrijf inmiddels een app op de markt gebracht. Maar wat zijn nou precies de voordelen van deze app?

1. Een overzicht van al je aankopen en betalingen

Wanneer je een echte online shopper bent, dan kan het nog wel eens gebeuren dat er bij het achteraf betalen nog enkele rekeningen open staan. Om te voorkomen dat je vergeet te betalen krijg je met de Klarna app een compleet overzicht van al jouw bestellingen. Hierin kan je precies zien bij welk bedrijf je hebt besteld, welke producten en het bestelbedrag.

2. Betalingsherinneringen krijgen

Gebeurd het je regelmatig dat je vergeet om openstaande facturen te betalen? Dan is de Klarna app zeker weten een musthave voor je. Wanneer je deze app op je telefoon hebt geïnstalleerd, dan krijg je namelijk een pushbericht zodra de betaaltermijn is verstreken. Deze betalingsherinnering zorgt ervoor dat je direct het openstaande bericht kunt betalen. Daarnaast is het met de Klarna app zelfs mogelijk om de betalingsherinnering twee dagen voor het verstrijken van de betaaltermijn te krijgen. Op deze manier voorkom je dat je alweer een factuur te laat hebt betaald!

3. Betalingstermijn met tien dagen uitstellen

Het kan gebeuren dat je opeens te maken krijgt met onvoorziene uitgaven, waardoor het momenteel niet gaat lukken om de openstaande factuur van jouw bestelling te betalen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan reparatiekosten van jouw auto na een ongeluk. Wanneer je hiermee te maken hebt, dan kan je gemakkelijk met de Klarna app de betalingstermijn van jouw openstaande facturen met maximaal tien dagen uitstellen. Op deze manier biedt Klarna je net even iets meer ruimte om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen zonder dat hier extra kosten aan vast zitten.

4. Retourzendingen gemakkelijk regelen

Het is inmiddels algemeen bekend dat mensen bij kledingwinkels vaak meerdere maten van hetzelfde kledingstuk bestellen om thuis in alle rust te kunnen passen. Hierna worden alle niet passende kledingstukken direct retour gestuurd. Met de Klarna app kan je bij de desbetreffende winkel aangeven welke artikelen je retour gaat sturen om de factuur te pauzeren. Zodra de verkopende partij jouw retourzending heeft verwerkt, dan past Klarna zo snel mogelijk de factuur voor je aan. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald en te maken krijg met lastige procedures om het aankoopbedrag terug te krijgen. Je betaalt immers alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt.

Nu je weet wat de voordelen zijn van de Klarna app, is het tijd om in je vrije tijd rustig webwinkels af te struinen. Wat wordt jouw volgende aankoop waarbij je kiest voor achteraf betalen?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.