Een goed verzorgt uiterlijk en een gezonde leefstijl gaan natuurlijk hand in hand en is het daarom ook dat bij het aangeven van de top websites ook gekeken is naar het groter plaatje. We hebben daarom ook een top 10 samengesteld van websites die boordevol bruikbare informatie staan en die een divers beeld geven over de mogelijkheden die er allemaal beschikbaar zijn op het gebied van gezichtsopmaak, maar ook al het andere dat meehelpt met een stralend gezicht voor de dag te komen:

 • gezondheidsnet.nl: een gezichtshuid die goed onderhouden is zal dat zeker ook uitstralen naar buiten toe en is zo een huid ook en plezier om mee te werken voor het aanbrengen van make-up. Bij gezondheidsnet.nl worden ook de verschillende invloeden op ons gezicht alsgevolg van ouderdom en ziekte belicht.
 • byrdie.com: een veelzijdige site waarop alle facetten van make-up voor het gezicht uitgebreidt worden behandeld en er ook tal van tips te vinden zijn over gezichtsonderhoud. Ook vindt je er allerlei informatiefe blogs over onderwerpen varierend van de laatste modetrends tot gezondheidsadviezen.
 • womansday.com: alles draait tegenwoordig om beroemdheden die ook hun best doen om naast het volgen van de laatste modetrends ook op gezondheidsgebied alles zo stipt mogelijk op te volgen. Bij womansday.com lees je er alles van en kan je er zeker ook veel van opsteken.
 • beautyjournaal.nl: de effecten van verschillende make-up producten op ons gezicht zorgt altijd wel voor brede discussies en heeft beautyjournaal.nl een uitgebreide listing samengesteld van producten die al getest zijn en die met tevredenheid gebruikt kunnen worden.
 • vichy.nl: dit bekend merk voor onder andere gezichtsverzorgingsproducten heeft op haar site een uitgebreide omschrijving van de werking van betreffende producten op het gezicht en wordt er voor elk huidtype een passende oplossing aangeboden.
 • cosmopolitan.com: bekend van hun magazine is cosmopolitan natuurlijk ook op het internet te vinden en zijn het voornamelijk de laatste modetrends waar beroemdheden zich aan houden waarover er uitgebreidt gelezen kan worden op de site.
 • totalbeauty.com: zoals de naam al doet vermoeden wordt er op deze site voornamelijk over de laatste modetrends verteld waarbij ook het gezicht en haar uitvoerig worden belicht.
 • kruidvat.nl: als het om Kruidvat gaat, weet een ieder wel dat er een ruim assortiment aan allerlei make-up producten te vinden is, maar vindt je ook veel tips over het gebruik van de producten. Ook is het mogelijk om gelijk de producten te bestellen.
 • metolijf.nl: ons gezicht is vrij gevoelig voor invloeden van buiten en is het belangrijk dat we het daarbij een handje mee helpen. Metolijf.nl heeft voor elk product dat aangeboden wordt een uitgebreide beschrijving klaar over het nut ervan en is deze informatie altijd leuk om mee te nemen voor de verzorging van jouw gezicht.
 • garnierzorgvoorjezelf.nl: zorgen voor jezelf is inderdaad wat we allemaal zo een beetje nastreven en is deze site daarom bijzonder geschikt voor degenen die er alles aan doen om met eenvoudige handelingen wel steeds goed verzorgt eruit te zien.
 • Soop.nl kledingrekken: de website die een Soopl Fashion Trolley verkoopt. Handig ding! Zeker voor degene die veel modeshows loopt en veel kleding bij heeft.

De bovenstaande 10 websites zijn heel divers en zorgen ze ervoor dat je een breed inzicht zult verwerven over alles wat er zo speelt binnen de wereld van gezichtsverzorging en make-up producten.