De interesse in het volgen van een cursus wimperextensions is door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Dit is ook niet meer dan logisch. Het is namelijk zo dat steeds meer mensen graag over een mooie, volle oogopslag willen beschikken. Dit heeft er voor gezorgd dat de vraag naar wimperextensions elke dag opnieuw sterk toeneemt. In het bijzonder wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld een eigen schoonheidssalon te openen is het kunnen plaatsen van wimperextensions dan ook een absolute must. Voordat je dit kan doen spreekt het voor zich dat je een kwalitatieve cursus wimperextensions zal willen volgen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Hoe dat precies kan en waar je nu eigenlijk rekening mee dient te houden ontdek je meteen hier op deze pagina!

             Keuze uit verschillende technieken

Voordat je een bepaalde cursus wimperextensions gaat volgen is het belangrijk om er bij stil te blijven staan dat er verschillende technieken bestaan waar gebruik van kan worden gemaakt. De meest populaire techniek van allemaal is op moment van schrijven echter de ‘One by One’ techniek. Het betreft hier een techniek waarbij er op elke wimper één wimperhaartje wordt geplakt. Op deze manier ontstaat een ongelofelijk natuurlijke look die echt een meerwaarde vormt voor de uitstraling waarover je beschikt. Sta er bovendien ook bij stil dat wimperhaartjes in verschillende vormen voor kunnen komen. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat ze kunnen variëren op vlak van lengte en krul.

             Wat maakt de One by One techniek zo interessant?

Zoals hierboven reeds aangegeven zal je kunnen vaststellen dat de focus bij het volgen van een cursus wimperextensions vooral komt te liggen op het toepassen van de One by One techniek. Deze techniek is geprefereerd door veel mensen omwille van de natuurlijke uitstraling die er mee kan worden gerealiseerd. Bovendien is het resultaat altijd een aantrekkelijke, zwoele blik die eveneens bij veel dames in de smaak zal vallen. Ben jij dus met andere woorden eveneens van plan om een cursus voor wimperextensions plaatsen te volgen? In dat geval is het wellicht de meest interessante keuze om daarvoor in de richting van de One by One techniek te kijken. Kan je deze techniek uiteindelijk gaan aanbieden in jouw eigen schoonheidssalon? Dan kan dat zomaar een interessante meerwaarde met zich meebrengen.

             Starterspakket voor de cursus

Het spreekt voor zich dat een wimperextensions cursus zich vooral richt op de praktijk. Dit heeft enkele directe gevolgen voor de cursisten. Het is namelijk zo dat er tijdens het volgen van de cursus steevast gebruik wordt gemaakt van verschillende producten en andere artikelen. Omwille van deze reden is het altijd belangrijk om na te gaan of de kostprijs hiervan is inbegrepen in de cursusprijs of niet. Dat lijkt voor de hand liggend, maar dat is het zeker niet altijd. Is de prijs van deze artikelen niet inbegrepen? Dan zal deze daarna nog worden bijgeteld. Dit bedrag kan behoorlijk hoog oplopen. Je kan er dan ook rekening mee houden dat de producten bij een cursus wimperextensions al snel samen zo’n 250 à 300 euro waard zijn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.