Sieraden koop ik, kopen we allemaal aan de lopende band. Kleding geldt dat ook. Vaak zien we echter, dat we bepaalde kledingstukken proportioneel veel vaker dragen t.o.v. andere. Sommige groeien echt uit tot onze evergreen perennial favorieten.

Wat ik in deze post ga beschrijven dames en heren jongens en meisjes en transgenders, zijn de sieraden die ik gekocht heb die ik tot de dag van vandaag nog geregeld draag. Dezelfde sieraden zullen voor jou misschien niet uitgroeien tot evergreen accessoires, maar ik wilde alleen wat inspiratie delen.

Waarom heten slavenarmbanden eigenlijk slaven armbanden. Het heeft toch niet te maken met het slavernij verleden toch? Volgens mij niet. Ik weet niet meer precies hoe de vork in de steel zit. Maar met slavernij hebben deze armbandjes vandaag de dag zeker niet meer mee te maken.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/parel-ketting/

Wat je hierboven ziet dat is nou een screenshot van de evergreen gouden slavenarmband die ik vrijwel iedere week wel een keertje draag. Hij heeft zirkonia’s wat de armband helemaal naar een hoger platform tilt. Wow!

Nu we het toch hebben over de armbanden. Ik wilde ook nog een armband kopen voor Frederik mijn man. Hij draagt niet graag sieraden maar armbanden zijn de uitzondering op deze regel. Dus kocht ik hem een stijlvolle zakelijke zilveren armband bij dezelfde winkel. En Frederik draagt hem iedere dag. Dus voor de mannen zou dit wel eens kunnen uitgroeien tot een blijvertje.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haar-ketting-kopen/

Ik ben een van die mensen die graag een horloge dragen. Hate it or love it. Mijn man draagt nooit horloge. Ik wel dus. Maar ik betaal er liever niet te veel voor. Als de horloge er maar redelijk netjes uit ziet ben ik wel tevreden. Enfin een goed horloge vond ik hier. Specifiek koos ik voor een lederen horloge.

Enfin, c’est ca, dat is het weer voor vandaag.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.